Subotić se vratio u Bundesligu!

Autor:

Sport

04.07.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neven Subotić je novo pojačanje novopečenog nemačkog bundesligaša Union Berlina. Srpski defanzivac je potpisao dvogodišnji ugovor i predstavljaće veliko pojačanje za klub iz glavnog grada Nemačke.

RepublikaFoto: twitter.com/Goal France
Neven Subotić

Subotić se u nemački fudbal vraća nakon godinu i po dana pauze i vrlo uspešne sezone u francuskom Sent Etjenu.

- Imao sam veliku želju za ovom avanturom. Poznajem Bundesligu dugi niz godina i siguran sam da će Union biti dobar u ovoj sezoni. Sa Borusijom sam već gostovao ovde u januaru 2016. godine na jubilarnoj utakmici i sa zadovoljstvom se sećam fantastične atmosfere. Naravno, ispratio sam izvanrednu promociju u maju ove godine i radujem se što ću biti deo ovog kluba i doprineti uspesima u sezoni Bundeslige -  rekao je Subotić.

U klubu iz Berlina takođe ne kriju zadovoljstvo ostvarenim poslom.

- Subotić je izuzetan igrač koji je dokazao svoju klasu u preko 300 profesionalnih mečeva na najvišem nivou. Oduševljen sam što imamo priliku da dovedemo takvog iskusnog igrača i siguran sam da može voditi i unaprediti tim na terenu, ali i van njega - poručuio je direktor Uniona Oliver Ruhnert.

Subotić (30) je u prošloj sezoni odigrao 28 mečeva za Sent Etjen i postigao jedan gol. Boravak u Francuskoj mu je pomogao da se ponovo u potpunosti vrati u takmičarski ritam i dobije važnu ulogu u ekipi, kakvu će imati i u Unionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading