Ture u Barsinim bojama...Ali u Kini

Autor:

Sport

03.07.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače Jaja Ture pojačao je redove kineskog Ćingdaoa, objavio je vodeći tim drugog ranga takmičenja.

RepublikaFoto: instagram.com/yayatoureofficial
Jaja Ture

Ture je bio bez angažmana od decembra, kada je posle tri meseca napustio Olimpijakos, a očekuje se da će debi za novi klub imati u subotu, u duelu sa Žejijangom. 

Informacije da je Ture na probi u kineskom klubu pojavile su se, inače, pre nekoliko nedelja, i to pošto je njegov agent u maju negirao da planira da se povuče.


- Bilo je mnogo konfuzija oko moje budućnosti u poslednje vreme. Želim ovde jasno da naglasim da volim fudbal i da sam sposoban da igram još nekoliko godina. Da, počinjem da se spremam za trenersku licencu, ali o tom poslu ne razmišljam trenutno. Sada sam spreman i fokusiran za nove izazove u igranju fudbala - objavio je Ture.

Tokom karijere, Ture je, između ostalog, igrao za Monako, Barselonu i Mančester Siti. Sa katalonskim klubom je osvojio Ligu šampiona i dve titule u Primeri, dok je sa ‚Građanima‘ tri puta bio šampion Premijer lige.


Ćingdao trenutno drži prvo mesto u kineskoj drugoj ligi, iz koje dva najbolja tima na kraju sezone idu u viši rang.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading