Konkretne brojke Barselone ponuđene Nejmaru

Autor:

Sport

02.07.2019

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve godine pošto je realizovao spektakularan, 222 miliona evra vredan transfer iz Barselone u Pari Sen Žermen, Nejmar je na putu povratka na "Kamp Nou".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Izuzev fenomenalne zarade i osvojenih titula prvaka Francuske, mnogo toga drugog u Pari Sen Žermenu i u francuskoj Ligi 1 nije bilo onako kako se Nejmar nadao posle dolaska iz Barselone.

Najteži udarac bila je rana eliminacija iz Lige šampiona i raspršeni snovi o osvajanju titule prvaka Evrope, što je bio početak kraja Nejmarove pariske avanture.

Ovog leta mediji uveliko najavljuju njegov povratak u Barselonu, a večeras je španski ''Sin Concesiones'' otkrio i konkretne brojke, ponuđene Nejmaru od strane katalonskog kluba.

U pitanju je ugovor na pet godina, otkupna klauzula biće 500 miliona evra, a Nejmar će zarađivati 16 miliona evra plus još šest na ime bonusa, dakle maksimalno 22 miliona.

U odnosu na 36 miliona u PSŽ-u znatno manje, ali to Nejmaru u ovom trenutku izgleda uopšte nije bitno...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading