Crvena zvezda predstavila četvrto pojačanje!

Autor:

Sport

02.07.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šuškalo se, šuškalo, bilo je peripetija, a na kraju je sve dobilo pozitivan epilog. Crvena zvezda je zvanično predstavila četvrto pojačanje u ovom prelaznom roku, a reč je o portugalskom napadaču Tomaneu iz Tondele koji će pojačati konkurenciju u špicu srpskog šampiona.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Tomane

Portugalski fudbaler nije krio zadovoljstvo što je potpisao ugovor na tri godine.

 - Došao sam u najveći klub u Srbiji. Velika mi je čast što sam deo ovog tima bogate istorije, koji je i prošle godine ostavio ozbiljan trag u Ligi šampiona. Daću sve od sebe da budem što bolji. Bila je velika borba oko mog transfera, tako da sam izuzetno srećan što sam danas ovde - rekao je Tomane.

Zvezdin novi Portugalac svestan je da se od njega mnogo očekuje.

- U opisu mog posla je da dajem golove. Želim da se što pre priključim ekipi, da počnem da treniram sa njima i da se uklopim, kako bih opravdao poverenje i ispunio ciljeve zbog kojih sam doveden - nastavio je Tomane.

Tomane je upoznat sa dugom i uspešnom istorijom Crvene zvezde.
- I pre nego što sam čuo za interesovanje Zvezde, znao sam da je bila šampion Evrope i sveta, i da je klub sa velikom tradicijom. U prethodnih nekoliko meseci sam mnogo više i pratio utakmice i bodrio ekipu. Zvezda je tim koji ima naviku pobeđivanja i to mi se izuzetno dopada - poručio je Tomane.

Portugalac je na kraju uputio i poruku navijačima.

- Želim da budem deo ekipe, da pomognem ostvarenju ciljeva i da usrećim navijače. Daću sve od sebe da postižem što više golova. Želim da se zahvalim na svim porukama koje sam od navijača dobijao za za ovo vreme preko društvenih mreža, kao i za podršku. Jasna je obostrana želja da budem ovde - završio je Tomane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading