Nova uprava, trener i pojačanja, vreme je za lepša vremena u Novom Pazaru!

Autor:

Sport

02.07.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Novi Pazar i zvanično je otpočeo pripreme za novu sezonu. Nekadašnji superligaš, u novom prvenstvu startuje iz Srpske lige. Ako je suditi po nedavno održanoj Skupštini, kada je novu upravu podržao i ministar Rasim Ljajić, stiče se utisak da dolaze bolji dani za klub.

RepublikaFoto: Senko Župljanin
Novi trener Novog Pazara : Slavko Matić

Slavko Matić, novi šef stručnog štaba, četiri godine radio je u Kataru. Po dolasku u Evropu vodio je Napredak iz Kruševca i slovenačke klubove Zavrč i NK Koper. Matić je trenerski zanat učio i uz Boru Milutinovića, koji živi i radi u Kataru.

Igrače su pozdravili i predsednik kluba Elvedin Gicić, sportski direktor Emir Bihorac, generalni sekretar Fikret Međedović i Emir Mehmedović, direktor Sportskog saveza Novog Pazara.

- Svi smo jedna porodica i imamo jedan zajednički cilj, da se ekspresno vratimo u vrh srpskog fudbala. Predvodiće vas mlad i ambiciozan trener, koji je radio u inostranstvu i Super ligi - istakao je sportski direktor Emir Biševac, koji je u karijeri uspešno nastupao za Novi Pazar, ČSK, Vojvodinu a igrao je i u Švedskoj.
RepublikaFoto: Senko Župljanin
Igrači na okupu

Slavko Matić je sve prisutne oduševio izjavom o svom novom klubu.

- Za mene je sada FK Novi Pazar najveći klub na svetu i nadam se da će tako biti i za sve vas. Ako svi tako postavimo standarde i dajemo sto posto sebe, na treninzima i utakmicama, sigurno će doći dobri rezultati. Uprava nam je obezbedila odlične uslove, uskoro ćemo i na pripreme. Nadam se i dobrom žrebu u prvenstvu. A posebno sam se oduševio kada sam na popodnevnom treningu video najodanije navijače, koji su nas pozdravili pesmom. Mnogo je važno kada uz dobar tim imate i veliku podršku grada i navijača - istakao je Slavko Matić, koji je danas proslavio 43 godine.

Novi generalni sekretar kluba Fikret Međović se takođe obratio igračima.
- Svaki dan ću biti svima na raspolaganju. Obezbedili smo zaista dobre uslove, a na igračima je da odlično rade. Imaćemo dosta prijateljskih utakmica, puno klubova želi da igra sa nama. Planiramo pripreme na Zlatiboru ili Zlataru - zaključio je Međedović.

RepublikaFoto: Senko Župljanin
Podrška navijača na prvom treningu

Čelni ljudi kluba najavili su da su u pregovorima sa još nekoliko iskusnih fudbalera i da veruju da će se tim odlično uigrati i biti favorit za povratak u Prvu ligu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading