Rabio se "ulagivao" dami i podbo PSŽ

Autor:

Sport

02.07.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adrijen Rabio u utorak je i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adrijen Rabio

Za nekadašnjeg francuskog reprezentativca kojem je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom, ali je Juventus bio najagilniji.

- Posle sedam godina u Parizu, spreman sam za Seriju A. Nisam još imao prilike da razgovaram sa Sarijem, ali su svi u Juventusu ostavili dobar utisak na mene - kazao je Rabio i dodao:

- Poslednji meseci su bili teški za mene i na profesionalnom i na ličnom nivou. Ali spreman sam da sve ostavim iza sebe i krenem u novu avanturu.

Francuz je sa italijanskim šampionom potpisao petogodišnji ugovor.

 

- Vrlo brzo smo postigli dogovor. Juve ima bogatu istoriju, u njemu su igrali brojni Francuski igrači. Nadam se da ću i ja uspeti da donesem nešto novo. Uz svo dužno poštovanje, ovo je korak napred u odnosu na PSŽ. Juve je veliki klub, sa dugom tradicijom.

Stara dama nada se da će naredne sezone konačno osvojiti Ligu šampiona.

- Liga šampiona ne dolazi preko noći. Ovde sam da pomognem klubu da je osvoji ali i da ostvari druge ciljeve. Imao sam šansu i ranije da igram sa velikim zvezdama, to mi je pomoglo da napredujem. Činjenica da ću moći da igram sa Kristijanom je pogurala moju odluku da dođem u Juve. Ipak, ova svlačionica je puna velikih imena - kazao je na kraju Rabio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading