Francuzi ušli u trku za Pavkova!

Autor:

Sport

01.07.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je pitanje vremena kada će Milan Pavkov napustiti "Marakanu". Stamenom napadaču je nedavno propao transfer u kineski Đangsu, ali su mnogi klubov zainteresovani da u svoje redove dovedu momka iz Begeča.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Najnovija ponuda za Pavkova došla je iz Francuske, otkrio je Zvezdan Terzić novinarima u Austriji.

- On je izrazio želju da ide pre sedam dana. Složili smo se sa njegovim zahtevom i pustili smo ga da ode u Kinu. Vratio se jer nije dogovorio uslove. Nije nas to zabrinulo ni malo jer za Pavkova imamo još ponuda. Juče smo dobili ponudu tešku 3.000.000 miliona evra od jednog francuskog kluba. Međutim, plata je u odnosu na Kinu mnogo manja. Postoji interesovanje i iz Arabije i Emirata. On želi da ide. Verovatno će otići, ali i ako ostane nećemo se ljutiti - rekao je Terzić.

Gogleter iz Begeča je jedini nosilac igre koji može da napusti Marakanu u narednom periodu. Odbijena je ponuda za Branka Jovičića.

- On ne može da ide. To sam mu obrazložio. Ne interesuje me da li neko nudi milion ili tri. On nam je trenutno prva opcija i niko ko je prva opcija ne može da ide iz Zvezde. Imali smo ponudu za Bena od 3.000.000, ali svi koji su počeli meč sa Zenitom nisu na prodaju. 

Na izlaznim vratima je i Lorenco Ebesilio.

- Imamo usmene ponude iz Kine i Arabije. On nije bio u prvom planu. Može da ide ako dobijemo ono što tražimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading