Brazil udara na Argentinu!

Autor: Ilija Momčilović

Sport

01.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo slađe za ljubitelje fudbala širom sveta! U polufinalu 46. Kopa Amerike sastaće se veliki rivali, domaćin Brazil i Argentina. "Karioke" su se provukle u četvrtfinalu, savladavši Paragvaj tek nakon boljeg izvođenja penala 4:3 (0:0 u regularnom delu).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Brazila

Sa druge strane, Argentina je savladala Venecuelu golovima Lautara Martineza i Đovana Kelsa, te su "gaučosi" na taj način zakazali veliki dvoboj sa večitim rivalom za sredu (2.30).

Ni u drugom delu "kostura" nije moglo bez drame. Čileanci su posle boljeg izvođenja penala izbacili Kolumbiju (5:4), a heroj nacije je Aleksis Sančez, strelac pobedonosnog gola. Čileu će u polufinalu igrati sa Peruom, koji je takođe posle šutiranja sa kreča istim rezultatom izbacio Urugvaj, čiji su tragičari Edison Kavani, koji se propisno ispromašivao u regularnom delu i Luis Suarez, koji nije realizovao jedanaesterac u prvoj seriji. Susret između Čilea i Perua zakazan je za četvrtak u 2.30.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading