Promena plana oko Kolarova!

Autor:

Sport

30.06.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenerbahče nastavlja da pritiska, ali se čini da Kolarov ipak ostaje u Romi, bez obzira što je redove "Vučice" pojačao Leonardo Spinacola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

Postoji sve više indikacija koja najavljuju da bi kapiten reprezentacije Srbije uskoro trebalo da donese odluku, kojom će produžiti boravak u Večnom gradu i nakon ovog leta.

Gazeta piše da je Kolarov teško podneo situaciju oko odlaska Danijelea de Rosija, pa je to bio jedan od razloga za odlazak godinu dana pre isteka ugovora. Ipak, strasti su se očigledno primirile, pa bi Srbin trebalo da bude jedan od nekoliko iskusnih igrača koji će predvoditi ekiupu u narednoj sezoni.

Kolarov (33) se nalazi na Sardiniji na odmoru sa porodicom, gde je navodno sreo nekoliko navijača Rome sa kojima se srdačno pozdravio i fotografisao. Očigledno su i te "ratne sekire" za pristalicama Vučice zakopane, što bi takođe moglo da utiče na njegov pozitivan odgovor.

Konačna odluka se očekuje za nekoliko nedelja, ali se očekuje da će ona značiti i ostanak u klubu još godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading