Mesi nije u formi, ali defanzivac Brazila strepi od Argentinca!

Autor:

Sport

30.06.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Brazila strepe od Lionela Mesija! U polufinalu Kopa Amerika sudariće se dva velika rivala, a pred duel sa "gaučosima", Tijago Silva ima samo reči hvale za Mesija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

- Za mene, Mesi je najveći fudbaler sveta svih vremena! Najveći je od svih koje sam ikada gledao. Ipak, sada će igrati Brazil i Argentina. Ostavićemo divljenje prema njemu za neki drugi put - rekao je Silva.

On je nastavio da hvali rivala.

- Svaki put kada igramo jedan protiv drugog, bilo da su reprezentacije ili Liga šampiona, mnogo je teško. Koliko god ljudi da proučavaju njegovu igru, nikada neće razumeti njegov kvalitet i kakvu razliku pravi na terenu. Nekada "izvuče iz džepa" neki potez koji niste mogli ni da zamislite. To je razlika koju pravi - zaključio je iskusni defanzivac.

Prvi polufinalni par na Kupu Amerike čine Brazil i Argentina i igraće u noći između utorka i srede (2.30). Drugi par čine Čile i Peru, koji će na teren noć kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading