Vazura iskren oko Rikardovog transfera!

Autor:

Sport

30.06.2019

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće to prava bomba ako se realizuje! Iz arapskog sveta stigla je vest: Al Hilal iz Saudijske Arabije nudi 5.000.000 evra odmah i skoro milionče kroz bonuse za Rikarda Gomeša. Suma od koje boli glava, ozbiljna za srpske uslove.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Da priča postoji, potvrđuje i sportski direktor Partizana Miloš Vazura.
- Pregovaramo, još nije definitivno - rekao je Vazura za Žurnal.

Očekivano, prvi operativac crno-belih nije želeo da govori da li je tačna i suma o kojoj se špekuliše. Bar neće dok se posao ne završi.

Ima Partizan već dugo na stolu ponudu Al Šarže iz Emirata. Tešku 4.000.000 evra, ali sve vreme u Humskoj su joj odolevali, jer su imali najavu da će stići jača. Vreme je prolazilo, crno-beli čekali i, po svemu sudeći – dočekali.

Čeka i Rikardo Gomeš rasplet, jasno je i njemu da neće nositi dres Partizana u narednoj sezoni, ali je nestrpljiv da vidi čiji hoće. Njegov transfer za više od 5.500.000 evra, ako se realizuje, bio bi fantastičan posao Parnog valjka, jer je pre samo godinu dana došao kao slobodan igrač iz portugalske druge lige.

Sličnu stvar su crno-beli napravili i sa Leonardom i Leandreom Tavambom, koji su došli bez obeštećenje, a otišli na Blisko istok za lep novac. I upravo su njihove maeastralne igre u Emiratima i Arabiji i otvorili prolaz Partizanu da se sada Arapi trkaju za Rikarda Gomeša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading