Prvi poraz Zvezde na pripremama: Crveno-beli se ispromašivali, Zenit slavio u Austriji!

Autor:

Sport

29.06.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Zenita 1:0 prijateljski meč na pripremama u Austriji koji je bio pretposlednja proba pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Od starta susreta viđen je prilično ujednačen meč. Obe ekipe igrale su čvrsto i čekale svoju šansu. Prvu izglednu priliku imali su Marin i Ivanić sredinom poluvremena. Marin se oslobodio svojih čuvara i snažno šutirao, ali tik pored gola.

Do kraja prvog dela nizale su se šanse Zvezde koje nisu iskorišćene. Sa druge strane, Rusi su bili mnogo konkretniji. Posle stative i odbrane Popovića, lopta je došla do Azmuna koji iz drugog pokušaja uspeva da zatrese mrežu Zvezde, što je bio jedini gol na utakmici.

U nastavku na terenu je viđena slična slika.  Zvezda je ponovo imala inicijativu, dok su Rusi igrali strpljivo i čekkali svoju šansu za gol. Najbolju priliku da uveća prednost Zenit je imao u 60. minutu. Strelac prvog gola  Azmun izleteo je sam ispred golmana Popovića, ali je čuvar mreže Zvezde odlično reagovao, skratio ugao, i sprečio gol.

Do kraja, igralo se otvoreno, a crveno-beli nastavili su da ređaju šanse, ali bez realizacije.

U dosadašnjem delu priprema, pored poraza od Zenita, Zvezda je upisala i jednu pobedu, uz dva remija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading