Čelsi poslao jasnu poruku Atletiku oko Morate!

Autor:

Sport

29.06.2019

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsi koji je pozajmio Alvara Moratu Atletiku na 18 meseci zahteva od madridskog kluba da isplati 50 miliona funti kao što je i dogovoreno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alvaro Morata

Ukoliko Atletiko ne plati ovaj iznos "plavcima" Čelsi je spreman da vrati Alvara Moratu u London. Španski napadač je u zimskom prelaznom roku prešao u Atletiko na 18-mesečnu pozajmicu, a u dogovoru između dva kluba stoji da Atletiko može da zadrži Alvara u slučaju da plati 50 miliona funti ovog leta. 

Čelsiju će biti značajan ovaj transfer zato što nema mogućnost dovođenja fudbalera u naredna dva prelazna roka. Ovo bi inače mogao da bude problem za Moratu koji je javno rekao da bi voleo da ostane "jorgandžija" jer je u Madridu postigao šest golova na 15 mečeva u La Ligi. 

Što se tiče Atletika pitanje je koliko će taj klub biti voljan da troši na Moratu jer priprema dovođenje Žoaa Feliksa iz Benfike za preko 100 miliona evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading