Fudbalski savez Srbije Đorovićevog naslednika našao u Lučanima!

Autor:

Sport

29.06.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do promene će doći i na mestu selektora mlade reprezentacije Srbije. Umesto Gorana Đorovića, koji je razočarao sve nastupom "orlića" na Evropskom prvenstvu u Italiji, doći će Neško Milovanović, dugogodišnji šef struke lučanske Mladosti.

RepublikaFoto: fss.rs
Goran Đorović

Iako su se i tu pominjali razni kandidati, Milovanović je daleko najbliži klupi, a kao kvaliteti koji ga nominuju su dug period u srpskom fudbalu, to što je prošao sa Lučancima maltene sve što je mogao, od Prve lige preko Superlige do Lige Evrope. A, i minule sezone mu je „za dlaku“ izmakao plasman na međunarodnu scenu.

RepublikaFoto: Starsport
Neško Milovanović

Neško je tokom trenerske karijere vodio u dva navrata čak tri kluba - Metalac Gornji Milanovac, Napredak Kruševac i Borac Čačak,a jednom je sedeo i na klupi Jagodine. Od 2014. godine vodi Mladost iz Lučana i trener je sa najdužim stažom u Linglong Superligi Srbije.

Istorijski uspeh je zabeležio u sezoni 2016/2017. kada je Mladost bila četvrta i prvi put igrala kvalifkacije za Ligu Evrope. Nažalost, odmah su ispali jer je u prvom kolu bolja bila ekipa Intera iz Bakua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading