Jesenas protiv Zvezdinih omladinaca, sad Sportingov pasoš: Liverpulu bar 5.500.000 za Kamača!

Autor:

Sport

28.06.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talenat se video i u Ligi šampiona za mlade. Rafael Kamačo je i u susretu protiv Crvene zvezde odskakao. Mada ne baš toliko da bi ga Sporting danas uzeo za 5.500.000 evra, uz mogućnost da ukupna cena transfera sa bonusima skoči za još 2.200.000. Ali tako je to kad kupuješ iz Liverpula.

RepublikaFoto: instagram.com/sportingclubedeportugal
Fudbaleri Sporting Lisabona!

Kako bilo, Redsi su zadržali mogućnost da otkupe nazad sada 19-godišnjeg krilnog fudbalera, a ako to i ne učine njima će sledovati 20 odsto od naredne Kamačove prodaje.

Kamačo je za prvi tim Liverpula debitovao u januaru u FA kupu protiv Vulverhemptona s tim da su ga u seniorskom timu gurali na desnog beka. Bio je to period sezone kad se Jirgen Klop mučio sa povredama defanzivaca. Na istom mestu Kamačo je igrao par minuta i u ligaškoj pobedi nad Kristal Palasom (4:3), ali se uvek bolje osećao kad je nešto ofanzivnije na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Kamačo!

U konkurenciji kakva je sad na Enfildu jasno je da minute ne bi dobio, pa je rastanak bio jedino logično rešenje. Liverpul mu je nudio novi ugovor, Kamačovi predstavnici su shvatili da je za njegovu karijeru bolje da ide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading