Đani za jači Kabel!

Autor:

Sport

27.06.2019

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja velika nada jugoslovenskog fudbala Saša Đani Ćurčić postao je tim-menadžer novosadskog niželigaša Kabel, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ćurčić dok je bio član Dinama iz Vranja

Đurčić je u poslednjih pola godine napravio nekoliko obrta u ranoj fazi trenerske karijere. Kao grom iz vedra neba je u januaru odjeknula vest da prelazi u Dinamo iz Vranja, ali se zadržao sve do aprila.

Sada je rešio da ode na sever i preuzme ambiciozni Kabel iz Novog Sada, koji je prošle sezone osvojio Srpsku ligu Vojvodine i takmičiće se u drugom po kvalitetu rangu srpskog fudbala.

- Razgovori sa Ćurčićem urodili su lodom. Brzo smo se našli na istim talasnim dužinama i dogovorili saradnju da nam iskustvom i znanjem pomogne u nastojanjima da klub i stručni rad podignemo ja još viši nivo, potreban da se u Prvoj ligi Srbije nastavi kolektivni uspon. Ćurčić ima odrešene ruke, kako u dovođenju pojačanja, tako i u stručnom radu - rekao je Slobodan Milutinović, sportski direktor ovog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading