Trampa Rome i Napolija!

Autor:

Sport

26.06.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klubovi Napoli i Roma postigli su dogovor oko transfera Kostasa Manolasa na jug Italije za 36 miliona evra, dok je Amadu Dijavara preći u redove ‚Vučice‘ za 20 miliona evra, prenose brojni italijanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa jednog od duela Napolija i Rome iz prošle sezone

Manolas je u svom ugovoru imao klauzulu vrednu 36 miliona evra, koju Napoli nije želeo da plati, pa je umesto toga insistirao na razmeni igrača. Roma prvobitno to nije želela da prihvati, ali je popustila kada joj je ponuđeno 20 miliona, uz Dijavaru. 

Na papiru će to biti dva odvojena transfera, ali će u stvari biti u okviru istog dogovora. To će Romi omogućiti da profit od Manolasa ubroji u finansijski izveštaj za tek završenu sezonu, dok će se Dijavarin transfer biti u narednom.


„Skaj Sport“ prenosi da je ‚Vučica‘ pristala da kupi Dijavaru za 18 miliona evra, uz dva miliona u bonusima, dok će Manolas biti prodat Napoliju za 34 miliona, dok će preostala dva u bonusima ići igraču. 

Očekuje se da će Manolas biti veliko pojačanje za Napoli, posebno u paru sa Kaliduom Kulibalijem. Grčki fudbaler je navodno postigao dogovor sa novim klubom za platu od tri i po miliona evra po sezoni, uz milion u bonusima.

Dijavarin agent će se u četvrtak ujutro sastati sa čelnicima Rome da bi ugovorio detalje njegovog ugovora, a potom će transfer biti finaliziran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading