(VIDEO) Robijaće do kraja života: Fudbaler Sevilje tokom kobne nesreće bio "mrtav" pijan!

Autor:

Sport

26.06.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleru Sevilje Žoau Maleku preti dugogodišnja robija jer je vozeći automobil pod dejstvom alkohola u Gvadalahari izazvao nesreću u kojoj je smrtno stradao tek venčani par

RepublikaFoto: twitter.com/jany_vasquez
Trenutak stravične nesreće

Prema meksičkom zakonu, zbog izazivanja nesreće sa smrtnim posledicama preti mu i do 70 godina zatvora.

Istragom je utvrđeno da je Malek za volanom "mustanga" bio pod uticajem alkohola i da je vozio 70 kilometara na sat, dvostruko brže od automobila u kojem je bio stradali bračni par. U uzorku urina pronađen je alkohol. Međutim, posle udesa nije mu testiran nivo alkohola u krvi. 

- Bio je toliko pijan da nije mogao da hoda ni da govori, ne zbog nesreće, nego zbog alkohola - izjavili su svedoci nesreće. 

Sudija u Gvadalahari je fudbaleru odredio pritvor od šest meseci, zbog mogućnosti da napusti zemlju. Članovi Malekove porodice pokušali su da ubede sudiju da će on ostati u Meksiku do suđenja, ali je odluka ostala na snazi.

Na snimku nesreće se vidi trenutak kada je Malek svojim automobilom pokupio vozilo mladog bračnog para i gotovo ga prepolovio. Navodno, nije kočio, a toliko je brzo vozio da ih je odbacio 10-15 meatra.

Malek je bio je pod ugovorom s meksičkim prvoligašem Santos Lagunom, a prošle sezone igrao je na pozajmici u Sevilji koja je odmah raskinula ugovor s njim. Malek je i reprezentativac Meksika do 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading