Ugovor karijere Živka Živkovića: Kao da sam se vratio kući, u moj Partizan...

Autor:

Sport

26.06.2019

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tačno tri sezone u Ksantiju, Živko Živković je napravio transfer karijere, potpisao je za grčki PAOK.

RepublikaFoto: Starsport
Živko Živković potpisao za PAOK

Srpski golman ovog jutra ozvaničio je saradnju sa klubom iz Soluna, potpisao je ugovor do juna 2022. i postao treći novajlija crno-belih za novu sezonu.

- Iste boje – ista vera. Osećaj je predivan, kao da sam se vratio kući, u moj Partizan. Svima su dobro poznati odnosi beogradskih i solunskih crno-belih, navijači su zbratimljeni i to je, bez želje da se dodvoravam bilo kome, bio jedan od odlučujućih motiva da prihvatim ponudu. Branio sam tri godine protiv PAOK-a, a u stvari sve vreme mi u ušima bubnjale prepoznatljive navijačke pesme, pa kad je stigao poziv srce mi je bilo puno- rekao je za "Mozzartsport" Živko Živković.

Užičanin, školovan u mlađim kategorijama Partizana, došao je kao slobodan agent iz Ksantija, za koji je branio tri sezone i izastao u jednog od najboljih golmana grčkog prvenstva.

- Došao sam u klub gladan trofeja. PAOK je, konačno, posle 34 godine, dočekao titulu, osvojio je i duplu krunu, ali i dalje želi da osvaja pehare. To je i moja velika želja. Iznad svega, imamo motiv da se plasiramo u Ligu šampiona, da gradu Solunu i frenetičnim navijačima pokažemo kakav smo tim. Stvarno verujem da to možemo- rekao je Živko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading