Totenhem obara klupski rekord!

Autor:

Sport

26.06.2019

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Totenhem ugovorio je dolazak najskupljeg pojačanja u svojoj istoriji. Londonski klub je pristao da plati 65 miliona funti, što je oko 72.5 miliona evra Lionu za veznog igrača Tongija Ndombelea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi vs. Ndombele

Ovaj 22-godišnji francuski reprezentativac trebalo bi da potpiše petogodišnji ugovor čim, u narednim danima, obavi lekarske preglede.

Tongi Ndombele je bio želja i drugih velikih evropskih klubova, poput Mančester junajteda, Pari Sen Žermena i Juventusa, ali će karijeru nastaviti u "pevcima".

A nastaviće je u klubu koji je svojevremeno tri i po puta manje novca dao za Luku Modrića, aktuelnog nosioca priznanja za najboljeg fudbalera sveta.

Modrić je, pritom, do ovog transfera bio tek 11. na listi najskuplje dovedenih pojačanja u londonski klub, a dosadašnji rekorder je bio štoper Davinson Sančez, koji je Ajaksu plaćen 36 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading