Milojević zna u čemu je problem, ali je zadovoljan sa većinom stvari!

Autor:

Sport

25.06.2019

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne računajući amatere iz Vindišgarstena Crvena zvezda je u drugoj proveri u Austriji remizirala. Bilo je sličnosti između mečeva protiv Apolona i Kluža.

RepublikaFoto: Republika.rs
Vladan Milojević

Bilo je tvrdo, bilo je sa mnogo faulova. I opet je Crvena zvezda dala i primila gol iz prekida. Dovoljno da Vladan Milojević dijagnostifikuje problem.

 - Imamo problem. Da prvo počnemo od ofanzivnog prekida. Moramo to bolje, jer imamo u ekipi mnogo dobrih trkača. Isto tako i defanzivni prekid. Prvo častimo rivala lakim faulovima. Čini se da su u obe situacije bili autogolovi -  poručio je Vladan Milojević.

On je kratko rezimirao meč.

 - Malo je bilo čudno vreme za ovo doba godine u Austriji. Vrućina. Videli ste jednu ekipu Apolona, vrlo iskusnu i agresivnu. Dobro je što smo se sudarli sa ovakvom ekipom, da igrači nešto nauče. Mogu da budem zadovoljan, jer smo većinu stvari ispunili - zaključio je Zvezdin strateg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading