STOJKE POSTAO HIT NA OSTRVU!

Autor:

Sport

06.09.2017

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda Srbije u Dablinu svakako je sportska vest dana u zemlji, ali su se tradicionalno duhoviti ostrvski mediji bavili i Vladimirom Stojkovićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ostrvskim medijama Stojković posebno upao u oči

Navijači su se tokom meča zabavljali trakom na glavi Vladimira Stojkovića, koja je bila apsolutni hit.

- Zbog čega nosi oko glave traku za obeležavanje mesta zločina?", "Izgleda kao navijač Republike Irske na Mondijalu 1990. u Italiji", "Izgleda kao da igra ATP turnir osamdesete", "Izgleda da ima čas aerobika posle utakmice", pisali su irski navijači.

Na kraju im nije bilo smešno, čovek sa trakom oko glave je bio jedan od ključnih u pobedi, sačuvao je Srbiju na kraju kada smo imali igrača manje.

Mediji u Irskoj su razočarani porazom i padom na treće mesto u grupi D kvalifikacija za SP u Rusiji. Njihova selekcija je imala svoje prilike protiv "Orlova", imali su i igrača više nekih dvadesetak minuta, ali nisu uspeli da pronađu put do mreže našeg tima.

- Imali smo šansu, ipak u pitanju je najbolja ekipa, no, tako je to, kada igrate protiv igrača iz top klubova, dajte im šansu, oni će je iskoristiti. Osetili smo to na najgori mogući način, svi znamo šta Kolarov može levicom", piše u jednom komentaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading