Zvezdine legende poslale poruku navijačima - Glasanje za grb privilegija!

Autor:

Sport

24.06.2019

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak sezone je idealna prilika za zvezdaše da obnove članstvo ili se učlane u klub ukoliko to do sad nisu učinili, a dodatni motiv je glasanje za raspored zvezdica iznad grba koje će trajati 28, 29. i 30. juna.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Jovan Kule Aćimović

Osvojena 30. titula donela je pregršt radosti zvezdašima i treću zvezdicu iznad grba. Upravo raspored zvezdica priredio je slatke muke pristalicama crveno-belih, a klub je odlučio da svi članovi imaju privilegiju da biraju novi izgled grba. 

Ovakva odluka obradovala je i članove veterana Crvene zvezde, legende crveno-belih Ratomira Dujkovića i Jovana Aćimovića.

- Pratimo sva dešavanja u klubu. Kao članovi Zvezde upućeni smo u sve aktivnosti pa tako i glasanje. Grb je simbol kluba i smatram da je zato važno da svi kojima je crveno-bela boja u srcu imaju priliku da učestvuju u izboru rešenja. Lično sam za treću opciju, odnosno velike zvezdice u ravni - rekao je nakadašnji golman.

Na Dujkovićeve reči se nadovezao Aćimović:

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Tri opcije za Zvezdine navijače

- U svetu se pripadnost klubu oslikava kroz članstvo i smatram da tu filozofiju trebaju da usvoje i zvezdaši. Privilegije koje stiču su dodatni povod, a svakako da je glasanje za raspored zvezdica fenomenalna inicijativa. Favorit mi je, takođe treće rešenje - rekao je Aćimović.

Podsetimo, osim gasanja za raspored zvezdica članovi kluba imaju i sledeće privilegije: pravo da glasaju na klupskim izborima i da se kandiduju za člana Skupštine kluba, pravo kupovine sezonskih propusnica, pravo preče kupovine karata za međunarodne utakmice, popust od 20% u Red Star šopovima, besplatnu posetu muzeja i pristup posebnim sekcijama zvanične mobilne aplikacije kluba.
 
Učlanjenje i obnovu članstva je moguće obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu "Rajko Mitić", ali i onlajn preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je 1000 dinara, deca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, dok je za najmlađe zvezdaše članstvo besplatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading