Trese se Engleska: Benitez odlazi, stiže "Specijalni" sa "specijalnim" saradnikom!

Autor:

Sport

24.06.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što je Njukasl zvanično objavio da od 1. jula Rafa Benitez više neće biti menadžer tog tima, počele su spekulacije o njegovom nasledniku. Šuška se da bi "svrake" mogao da predvodi Žoze Murinjo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Specijalni" menja Beniteza?

Dok se Žoze Murinjo nedavno zabavljao gledajući tenis na Kvinsu, neki mediji mu već dodeljuju novi posao. Bivši menadžer Mančester junajteda i Čelsija je po pisanju Kalčomerkata blizu Njukasla koji će od jula biti bez menadžera jer odlazi Rafael Benitez. 

Italijani pišu o prelasku Murinja zapravo najviše zbog toga što bi njegov asistent mogao da bude nekadašnji štoper Intera Marko Materaci. Portugalac je sa njim sarađivao u Interu kada je taj klub 2010. osvojio Ligu šampiona u Interu. Marko je pričao da je imao fenomenalan odnos sa Žozeom, koji ga je 2008. godine ubedio jednom SMS porukom da ostane u ekipi. 

Inače Njukasl će osim promene menadžera verovatno promeniti i vlasnika jer Majk Ešli verovatno treba da proda klub za 350 miliona funt

Ako bi se vlasnička struktura zaista promenila to bi moglo da dovede do ozbiljnijih ulaganja u sastav "svraka" pa ovakav trenerski transfer i ne bi izgledao kao puka maštarija italijanskih novinara.  

Na listi želja "svraka" navodno je i doskorašnji trener Milana Đenaro Gatuzo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading