Rodrigez još uvek nije doneo odluku!

Autor:

Sport

24.06.2019

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbijski fudbaler Hames Rodrigez istakao je da i dalje ne zna gde će nastaviti karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hames Rodrigez

Posle pobede Kolumbije nad Paragvajem (1:0) na Kupu Amerike, novinari su upitali Hamesa kakva je njegova budućnost u 'kraljevskom klubu'.

- Sada sam potpuno fokusiran na reprezentaciju. I dalje ne znam šta će biti. Odluka zavisi od kluba. Tamo su ljudi koji će presuditi i ja ne mogu da uradim ništa. Nisam ni razgovarao sa Zidanom - priznao je fudbaler.

Minhenski Bajern je početkom meseca saopštio da klub neće aktivirati otkupnu klauzulu vrednu 42 miliona evra i učiniti Hamesa svojim igračem. Sva je prilika da Kolumbijac neće ostati ni u Madridu, gde ima ugovor do 2021. godine.

Navodno, Real je već doneo odluku. Uprava ne želi da pusti Rodrigeza na još jednu pozajmicu. Umesto toga, odlučna je u nameri da ga proda.

Nedavno je predsednik Napolija Aurelio de Laurentis potvrdio je da postoji interesovanje za Kolumbijca i da je u pregovorima sa njegovim agentom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading