Navijači Reala u ekstazi: Legenda se vratila da vodi B tim Madriđana!

Autor:

Sport

24.06.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni kapiten Real Madrida Raul Gonzales biće trener drugog tima kraljevskog kluba Kastilje.

RepublikaFoto: instagram.com/raulgonzalez
Raul Gonzales Blanko

Raul, koji je sa velikim uspehom nastupao za Real od 1994. do 2010. godine, do sada je obavljao funkciju trenera kadeta istog kluba i osvojio titulu, posle čega je dobio poverenje da vodi Kastilju.

- Uzbuđen sam i srećan što sam dobio priliku da budem trener Kastilje posle samo jedne godine u mlađim selekcijama. Ispred mene je veliki izazov i imam veliku želju. Pokušaću da primenim na ekipu ono što Real prezentuje već decenijama", rekao je Raul za klupsku televiziju - rekao je Raul.

Raul je za 16 godina osvojio tri Lige šampiona, dva Svetska klupska prvenstva, UEFA Superkup, šest Primera i četiri Kupa kralja, ali je i sa 323 gola drugi strelac u istoriji kluba i iza neprikosnovenog Kristijana Ronalda (450).



Posle odlaska iz Madrida nosio je dresove nemačkog Šalkea, katarskog Al Sada i Njujork Kosmosa.

Kastilja se takmiči u trećem rangu španskog fudbala i prošlu sezonu nije uspela da obezbedi promociju u Segundu preko baraža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading