Hamšik još jednom dokazao ljubav prema Napoliju!

Autor:

Sport

22.06.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

La republika je u subotu objavila da će se Marek Hamšik vratiti u Italiju i obući dres Rome, ali njegov agent je to demantovao uz objašnjenje da Hamšik želi da ispoštuje trogodišnji ugovor koji ima sa Dalijanom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marek Hamšik

La Republika je u subotu objavila vest da će se Marek Hamšik vratiti u Italiju i da Roma želi da ga vidi u svojim redovima, ali njegov agent je ekspresno demantovao ovu vest uz objašnjenje da njegov klijent želi da ispoštuje ugovor koji ima sa Dalijanom i da u Italiji nikada ne bi igrao za bilo koji drugi klub sem Napolija.

- Marek je u potpunosti zadovoljan u Kuni i u ovom trenutku nema nameru da se vraća u Evropu - poručio je Martin Petras u intervjuu za Skaj Sport Italija.

- Želi da ispoštuje trogodišnji ugovor koji ima sa Dalijanom i da doprinese novom klubu koliko može. A pored toga, njegov dom u Italiji je u Napoliju i on nikada ne bi obukao dres bilo kog drugog ikluba u Seriji A - poručio je Petras.

Hamšik je u Kinu otišao pre četiri meseca za 20 miliona evra. Od tada je odigrao 11 mečeva i postigao jedan gol. Njegov tim je trenutno 11. u ligi i ima samo tri pobede nakon 13. kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading