Humanost mladih zvezdaša!

Autor:

Sport

22.06.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdini petlići, deca od 12 godina, posetili su i družili se sa članovima Ustanove „Sremčica“, decom ometenom u razvoju, ulepšali im dan, uživali u raznim zajedničkim sportskim aktivnostima, koje su drugari pripremili za njih.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde u Sremčici

Zvezdine petliće dočekali sa muzikom, sjajnim ozvučenjem i posluženjem. Na igralištu su se mogle čuti Zvezdine pesme koje su svi u glas pevali.

Prvi deo druženja bio je obogaćen raznim sportskim aktivnostima, fenomenalno su se zabavljali, družili, fotografisali i grlili. Drugari iz ustanove su organizovali sportske aktivnosti, a pred sam kraj videla se i zajednička ljubav prema lopti, jer su jedni drugima šutirali penale.

Pred rastanak naši petlići podelili su poklone i pozvali drugare iz Ustanove „Sremčica“ da nam budu podrška na našem stadionu u predstojećim izazovima u novoj sezoni.

Kondicioni trener crveno-belih petlića Boris Brkić, zahvalio se ustanovi na gostoprimstvu i na organizovanim sportskim aktivnostima.

- Zahvaljujući ovakvom gostoprimstvu posebno nam je zadovoljstvo da usrećimo one kojima naše malo znači mnogo – poručio je Brkić i dodao da je za njega ovo bilo dragoceno iskustvo, kao i za Zvezdine petliće.

Utiske su sumirali iz Ustanove „ Sremčica“.

- Današnja poseta bila je izuzetno važna za naše korisnike. S obzirom na to da je ovo njima jedini dom koji imaju jako je važno uključiti ih u širu društvenu zajednicu, što se radi upravo organizacijom ovakvih susreta. Sportske aktivnosti značajne su za rad sa ovom populacijom, ako zbog njihovog psihičkog tako i fizičkog zdravlja. Poseta Crvene zvezde doprineće upoznavanju šire javnosti o postojanje naše ustanove, a donacija koju ste nam doneli poboljšaće svakodnevni rad sa korisnicima - rekli su iz ustanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading