Partizan ostao bez golmana!

Autor:

Sport

22.06.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je, po svemu sudeći, postao rasadnik mladih golmana. Posle Nikole Stepanovića (18) koji je potpisao profesionalni ugovor sa grčkim Ksantijem na pet godina za mesečnu platu od 20.000 evra, crno-bele napušta još jedan talentovani čuva mreže.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

U pitanju je godinu dana mlađi Lazar Slavković koji privodi kraju selidbu u Italiju. Prema tvrdnjama tamošnjih medija, njegova naredna destinacija biće Sasuolo. Naravno, s obzirom na godine i činjenicu da dolazi iz zemlje koja nije član Evropske unije, Slavković ne može odmah da konkuriše za prvi tim zeleno-crnih, odlučeno je da se probija kroz Primaveru, takmičenje mladih timova.

Uostalom, to je uobičajeni put za mlade talente sa ovih prostora, pošto su istom stazom u poslednje vreme gazili Dušan Vlahović u Fjorentini, Luka Marković u Juventusu, Petar Mićin u Udinezeu...

Slavković je ugovorom vezan za crno-bele do juna 2020, što znači da bi u Humskoj 1 trebalo da dobiju obeštećenje za doskorašnjeg kadetskog reprezentativca Srbije.

Ranije se pominjalo da je, zbog konstitucije i fizičkim predispozicija, momak rođen u Novom Pazaru interesantan Torinu, međutim, na kraju će završiti u Sasuolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading