Vreme je za prvog Argentinca u dresu Partizana!

Autor:

Sport

22.06.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski fudbaler – Huan Ignjasio Kavaljaro (24) biće, pored Umara Sadika iz Rome koga smo juče najavili, drugo inostrano pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

 U Humsku bi stigao kao slobodan igrač jer mu 30. juna ističe ugovor, a ako sve bude po planu, potpisaće ugovor već početkom naredne sedmice! 

Radi se o fudbaleru kome je primarna pozicija iza napadača, najbolje se snalazi kao organizator igre, ali može uspešno da odgovori i obavezama i po krilima.  Njegova trenutna vrednost na tržištu je oko 1.500.000 evra.

Kavaljaro je rođen u Parani, a fudbalom je počeo da se bavi u mlađim selekcijama ekipe Union De Santa Fe, koji, baš kao i Tigre, igra u najjačoj ligi Argentine. Od  avgusta 2018. branio je boje pomenutog Tigrea, u čijim redovima je odigrao 17 utakmica, uz tri gola i dve asistencije.

Poslenji put se našao na terenu čuvenog stadiona River Plejta "Monumental", pre mesec dana, na kome je upisao gol i asistenciju i velikoj pobedi njegovog tima (3:2). Kavaljaro je upisao i tri meča za mladu selekciju Argentine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading