"ORLIĆI" NEMATE M*DA, IGRATE KAO MANEKENI

Autor:

Sport

22.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surovo su Nemci sasekli krila "orlićima" i sa 6:1 poslali ih kući sa Evropskog prvenstva. Ubili su u pojam mladu reprezentaciju Srbije, koja je verovala da može do zlata, a koliko iste večeri izabranici Gorana Đorovića i sam selektor su se sreli sa gnevom navijača. Platili su svoj, ali još jednom i ceh A selekcije, koja je sa 5:0 nedavno isprašena u Ukrajini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemoćni su bili "Orlići" pred naletom strašnih Nemaca

- "To nema m*da, to nema ponosa", "Misle da su uhvatili boga za m*da, kakav šamar", "Ne znam zašto gledam reprezentativni fudbal i zašto očekujem nešto od manekena", "Orlići" napokon igraju kao "orlovi" - samo su neke od kritika na račun Đorovićeve čete.

PONIŠTILI ISTORIJU

Sa osudom javnosti u razgovoru za Srpski telegraf saglasan je i Dragoslav Stepanović, fudbalski stručnjak koji živi u Frankfurtu, odakle je mogao da sagleda utakmicu iz svih uglova.

- Naš tim je izgledao kao da ih je neko nasumično sakupio i naterao ih da igraju zajedno. Nije bilo ni vođe ni volje. Na isti dan, 20. juna, ali 2015, mladi tim Veljka Paunovića je osvojio Svetsko prvenstvo u Novom Zelandu, a ovi su im sada poništili simboliku tog datuma. Oni su tada grizli za svaku loptu, a ovi sad su bezvoljno šatali po terenu. Nismo imali lidera na sredini terena, a Nemanja Radonjić i Andrija Živković su morali to da budu imajući u vidu u kojim klubovima igraju. Luka Jović tu ništa nije mogao, on je dobio samo nekoliko upotrebljivih lopti. Ni selektor nije ništa radio. On je morao skup najboljih pojedinaca koje imamo da pretvori u tim - jasan je Stepi.

LEPOTA FUDBALA

Za razliku od bezvoljnosti Srbije, Stepanović nije iznenađen pristupom igri Nemaca. Oduševili su ga disciplina i želja za pobedom.

- "Panceri" su pokazali lepotu i jednostavnost fudbala. Igrali su kao ispred zgrade, uživali kao da im pobeda nije važna, a to je dalo rezultat. Istina, naš tim im je svojom nemoći pomogao u tome - iskren je iskusni stručnjak, uz nadu da će barem uspeti da savladaju Dansku u nedelju i da se trijumfom oproste od turnira.

RepublikaFoto: Starsport

"Kralja" Luku poterao maler, primio 14 golova na četiri meča

Otkako je potpisao za Real, Luku Jovića je baš poterao maler na reprezentativnom planu. Na poslednje četiri utakmice za "orlove" i "orliće" njegov tim je primio čak 14 golova, a postigao samo pet, i to četiri protiv nemoćne Litvanije (4:1). Zato su nam Nemci spakovali šest golova u mrežu mlade reprezentacije (6:1), Ukrajinci pet u gol A selekcije (5:0), a Jovićev tim ponizili su i Austrijanci na U21 Evropskom prvenstvu (2:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading