Rezerviši svoje mesto na krovu i bodri "Zmajeve"

Autor:

Sport

21.06.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počela je prodaja sezonskih karata za utakmice FK Voždovac! I ovoga puta klub je odlučio da izađe u susret svojim vernim navijačima i da im po jako povoljnim cenama obezbedi godišnje mesto na „Krovu“ i uz to mnogo pripadajućih popusta koji se mogu ostvariti kupovinom u određenim radnjama u Šoping centru Stadion.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
"Zmajevi" vas zovu, kupite sezonsku

Cene propusnica se neće menjati u odnosu na prošlu sezonu, sa time da navijači koji poseduju prošlosezonsku kartu, mogu ostvariti popust od 10% pri kupovini novih sezonskih karata. 

 

Cena propusnice za VIP galeriju je 3000,00 dinara, dok će uz posedovanje prošlogodišnje personalizovane karte cena biti 2700,00 dinara!

 

Cena sezonske karte za zapadnu tribinu iznosiće 2400,00 dinara, a uz posedovanje prošlogodišnje personalizovane karte cena će biti 2160,00 dinara!

 

Takođe, FK Voždovac je za vlasnike sezonskih karata obezbedio i specijalne popuste u radnjama u okviru svog Šoping centra Stadion.

 

 

Propusnica važi samo uz ličnu kartu. Sve informacije možete dobiti preko info pulta Stadion šoping centra ili putem adrese: jovan.simic@fkvozdovac.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading