Laurentis nije mogao da se suzdrži: Nikada nisam ni verovao Sariju...

Autor:

Sport

21.06.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Napolija Aurelio De Laurentis poželeo je Mauriciju Sariju da ne osvoji ništa sa Juventusom i rekao kako nikada nije ni verovao u njegovu lojalnost.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Aurelio De Laurentis

Sari je u četvrtak je i zvanično preuzeo Juventus. Njegova odluka da sedne na klupu torinskog kluba zabolela je mnoge u Napulju, s obzirom na to da je do samo pre dve sezone vodio Napoli.

- Nisam iznenađen što je prešao u Juventus. U današnjem fudbalu nema više ikona ni lojalnosti. U Napoliju nije osvojio ništa, možda neće ni u Juventusu. Sada mi je rival, ne mogu da mu poželim da bilo šta osvoji- rekao je De Laurentis.

- Poštujem njegov izbor. Svako radi ono što želi. Nikada nisam ni verovao da je toliko odan Napoliju i vreme je dokazalo da sam u pravu- rekao je Laurentis.

Sari je iz Napolija otišao u Čelsi, sa kojim je osvojio prvi trofej - Ligu Evrope. Ipak, posle samo jedne sezone odlučio je da se vrati u Seriju A i to u velikog rivala Napolija kome je bio bio heroj i "komandant", ali u Napulju više nije dobrodošao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading