Novo ime na Zvezdinom spisku pojačanja!

Autor:

Sport

21.06.2019

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok u klubu Ljutice Biogdana uveliko traje. Uprava Crvene zvezde želi da strateg Vladan Milojevića ima iskristalisan tim do početka kvalifikacija za Ligu šampiona, ali jedan "pik" crveno-belih je otpao sa spiska pojačanja, ali pojavilo se novo ime.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Očekuju se pojačanja u svim linijama tima, a i pored velike konkurencije u redove šampiona Srbije mogao bi da stigne još jedan ofanzivni vezista.

Direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je u razgovoru za "Mozzart sport", naglasio da od dolaska na pozajmici iz Olimpijakosa Lazara Ranđelovića neće biti ništa.

- Ranđelovića posle Prvenstva Evrope čekaju obaveze u Olimpijakosu. Njegov dolazak nije realan- rekao je Terzić za Mozzart sport.

Ipak, "isplivalo" je novo ime. U pitanju je 25-godišnji Srbin sa austrijskim pasošem Stefan Savić. Savić je prethodne dve sezone proveo u dresu ljubljanske Olimpije, i na 38 mečeva postigao šest golova. Tokom karijere igrao je i za Salcburg, LASK, Slaven Belupo. Nastupao je i za mlađe selekcije Austrije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading