Na današnji dan smo bili prvaci sveta, a sada smo na kolenima: Nemačka uništila Srbiju i izbacila je sa EP!

Autor:

Sport

20.06.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada reprezentacija Srbije je doživela debakl u drugom kolu grupe B Evropskog prvenstva u Italiji, pošto je ubedljivo poražena od selekcije Nemačke rezultatom 6:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Srbija vs. Nemačka

"Orlići" su od samog starta bili u podređenoj poziciji, Nemci su pritiskali svim snagama i u ranoj fazi utakmice stigli do prvog pogotka posle koga mladi fudbaleri Srbije nisu uspeli da se vrate.

Napadali su, imali inicijativu, i dočekali su trenutak nepažnje odbrane Srbije u 15. minutu kada je Rihter kaznio indisponirane "orliće".

Lopta je i dalje bila u nogama "pancera", Srbija nija imala ideju ni šansu, što govori podatak da u prvom poluvremenu nije bilo šuta u okvir gola protivnika, a onda je usledio šok u 30., pa u 36. minutu kada je bilo jasno da nešto gadno ne štima u našem timu. Valdšmit je dvaput zatresao mrežu, a srpski fudbaleri su izgledali ravnodušno, pošto u nastavku nisu ništa promenili.

Moral je opao našim fudbalerima, konačno smo dočekali prvi šut ka golu, posle 53 minuta i 15 udaraca Nemaca, ali Jović je bio neprecizan. 

Nemci su od 69. minuta vodili 4:0 golom Daude, a onda se 80. minutu Vladšmit prošetao kroz odbranu "orlića"i po sredini gola "pucao" za 5:0.

Do utešnog gola je iz penala u 83. minutu stigao Živković, a u poslednjim sekundama Majer pogodio za ogromnih 6:1.

Srbija je ostala poslednja u grupi B bez bodova i šansi da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva, pa će duel sa Danskom za nas biti samo formalnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading