(VIDEO) Napoli poželeo dobrodošlicu Sariju: Kletva i kosturska glava za bivšeg heroja!

Autor:

Sport

20.06.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mauricio Sari je nasledio Masimiliana Alegrija na klupi Juventusa, Italijan se vratio u Seriju A posle jednogodišnje epizode u Čelsiju, a to se nikako nije dopalo Napolitancima koji će učiniti sve da svom bivšem miljeniku zagorčaju život!

RepublikaFoto: Twitter/Official SSC Napoli
Poklon za Sarija od navijača Napolija

Sari je izdajnik u očima navijača Napolija čiji je donedavno bio heroj.

Prvo su neki od njih otišli toliko daleko da su nedavno uklonili ploču koju su oni sami pre dve godine postavili svom "komandantu" na zid kuće u kojoj se Sari rodio. 

Napoli je na svom Tviter profilu objavio zanimljiv, ali i pomalo jeziv video uz poruku: "Dobro došli nazad u Italiju, gospodine Sari."

Bilo je šaljivih detalja, neki navijači Napolija proklinjali su Sarija brojem 13 i različitim predmetima za koje veruju da donose nesreću. Poručeno mu je i da žele da ponovo osvoji Ligu Evrope, ali i da obori rekord Napolija po broju osvojenih bodova u Serie A, i da završi drugi na tabeli...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading