Vazura potvrdio: Marković i Gomeš odlaze, a evo ko stiže u Humsku!

Autor:

Sport

20.06.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan ostaće bez talentovanog štopera Svetozara Markovića, a to nije jedini transfer koji crno-beli pripremaju u skorijoj budućnosti, potvrdio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

Golobradi mladić će se u transferu vrednom 1.500.000 evra preseliti u Olimpijakos, rekao je Miloš Vazura za "Mozzartsport".

- Veoma smo blizu realizacije. Ostalo je još samo da definišemo detalje, ali on verovatno ide u Olimpijakos. Razmenili smo mejlove sa Grcima i dogovorili se oko visine obeštećenja - rekao je Vazura.

On ne krije da je na izlaznim vratima kluba i Rikardo Gomeš.

- Ponuda Al Šarža iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je za sada najozbiljnija. Još uvek pregovaramo, a javila su se i dva nova interesanta. U svakom slučaju transfer se neće završiti u narednih sedam dana - obrazložio je generalni direktor Partizana.

Ipak, imao je i dobre vesti za navijače crno-belih.

- Do sledećeg ponedeljka ili utorka očekujemo još dva potpisa u ofanzivnom delu tima. U pitanju su stranci i jedva čekamo da ih predstavimo kao nova pojačanja Partizana - zaključio je Vazura.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading