Đorović veruje u pozitivan ishod protiv Nemaca!

Autor:

Sport

19.06.2019

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović rekao je da je ekipa mnogo toga uradila na psihološkom planu nakon neočekivanog poraza od Austrije i da ne dočekuje duel protiv Nemačke u ulozi autsajdera.

RepublikaFoto: fss.rs
Goran Đorović

Srbija je pre dva dana poražena od Austrije 2:0 na startu Evropskog prvenstva, pa u četvrtak ima neprijatan zadatak da izbori pozitivan rezultat protiv daleko snažnije Nemačke. Đorović ne vidi ništa tragično.

- Nismo autsajderi protiv Nemačke! Znamo protiv koga igramo, znamo gde smo, samo moramo da pokažemo i naš kvalitet. Nema više vraćanja na Austriju, nema ni vremena. Samo mislimo o Nemačkoj - rekao je Đorović pred meč sa "pancerima".

Srpski selektor se zatim vratio na pređašnji duel protiv Austrije.

- Nikome nije prijao poraz od Austrije (2:0), ali verujem u ove momke, jer znam da imaju kvalitet za mnogo više od onoga što smo prikazali u prvom kolu. Radili smo dosta na psihološkom planu. Bitno je bilo i da se ekipa odmori - rekao je bivši reprezentativac naše države i stao u dobranu igrača:

- Čim se izgubi utakmica – kolektiv je podbacio. I nema razloga da nešto radikalno menjamo. Ovi igrači su nam u prošlosti dali mnogo toga i ne treba da posle jednog poraza sve to zaboravimo. Nije ni njima lako pao ovaj poraz, ali moraju da se podignu. To je sve sport, postoje pobede i potoje porazi - rekao je Đorović.

Očekivanja pred utakmicu izneo je i naš kapiten Andrija Živković.

- Znate kako, teško je kad se izgubi prva utakmica. Posle utakmice nismo ni mogli da razgovaramo, vruće su glave bile, bolje je pustiti da prenoći. Posle smo razgovarali, dogovorili se da ne smemo da ulazimo u meč kao protiv Austrije. Moramo jače, agresivnije, pametnije. Dobili smo jedan veliki šamar i uveren sam da smo se trgli, dobro razmislili o svemu. Bićemo pametniji sada, jer imamo mi šta da pokažemo - rekao je fudbaler Benfike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading