ON je odgovoran za Salinu smrt!

Autor:

Sport

19.06.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski mediji objavili su da je uhapšen čovek koji se smatra odgovornim za smrt fudbalera Kardifa Emilijana Sale.

Emilijano Sala

U sredu posle podne uhapšen je 64-godišnji muškarac iz Jorkšira kome se na teret stavljaju nezakonita radnja koja je prouzrokovala smrt argentinskog napadača.

Avion kojim je Sala iz Nanta trebalo da stigne u svoj novi klub Kardif Siti nestao je 21. januara u Engleskom kanalu, a tek 3. februara pronađeni su ostaci aviona u kojem se nalazilo i telo nesrećnog fudbalera.

Avionom je upravljao Dejvid Ibotson, a njegovo telo nikad nije pronađeno.

Policijski inspektor Sajmon Hakster je izjavio da je istraga o pogibiji fudbalera u toku, kao i da je uhapšeni muškarac pušten iz pritvora, ali je i dalje pod istragom.

- Ovo pitanje još uvek podleže istrazi, a ja bih tražio od medija i javnosti da se suzdrže od spekulacija jer bi to moglo da prouzrokuje dodatne nevolje porodicama nastradalih koje su uključene, kao i potencijalno ometati istragu. Kao što je uobičajena praksa, nećemo objavljivati ​​nikakve informacije o identitetu osobe koja je uhapšena, osim ako ta osoba ne bude optužena - rekao je Hakster.

Sala je za Nant igrao od 2015. godine i ukupno je upisao 133 meča i 48 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading