Boaći prokomentarisao žreb kvalifikacija LŠ i otkrio planove u crveno-belom dresu!

Autor:

Sport

19.06.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći na poluvremenu utakmice protiv Vindišgarstena je prokomentarisao ishod žreba u kvalifikacijama za Ligu Šampiona, govorio o svojoj budućnosti u dresu crveno-belih i svom učinku na večerašnjem susretu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ričmond Boaći

Reakcije Ričmonda Boaćija na žreb:

- Nadam se da ćemo biti zdravi i u dobroj formi. Koncentrisani smo na prvog narednog rivala Suduvu. 

Može li opet Zvezda u Ligu šampiona?
- Prošle sezone smo uspeli, a tada je malo ko verovao u to. Setite se da smo pobedili i Liverpul. Uložili smo veliki trud i uspeli smo. Naravno da možemo opet u elitu.

Ima i te kako ponuda za tebe, ostaješ li u Zvezdi?

- Ja više nisam Boaći, sada sam promenio ime u Boćko, sastavni sam deo srpskog naroda. Došao sam izdaleka da igram za ovaj klub i svim srcem volim Zvezdu i srpski narod, ali ja nisam taj koji odlučuje o  ostanku ili odlasku već direktor Terzić i rukovodstvo kluba.
Ponovo nosiš broj 14 na dresu. Kako je došlo do toga?
- To je zapravo moj srećni broj, doneo mi je mnogo sreće i želeo sam da ponovo nosim broj 14. Taj broj sam zavoleo kao dečak zbog mog omiljenog igrača Tjerija Anrija.

Dao si dva gola večeras, imao i jedan promašaj. Kako ocenjuješ svoju igru?

- Srećan sam kada dajem golove, uživam u tome, ali sve je to zasluga sjajnih saigrača, jer fudbal nije individualan sport - zaključio je Boaći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading