Betis nudio ogromnu lovu za Mitra, Fulam bez pogovora odbio!

Autor:

Sport

19.06.2019

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović će ovog leta skoro sigurno napustiti ekipu Fulama. Ipak, klub iz Londona će na njegovom transferu pokušati da zaradi što je više moguće novca. Zbog toga su čelnici Fulama odbili ponudu Betisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Španci su za Mitrovića pokazali ozbiljno interesovanje i bili su spremni da izdvoje 20.000.000 evra. Međutim, u Fulamu su to odbili bez pogovora, pošto za usluge srpskog napadača traže 10.000.000 evra više.

Tako je priča o Mitrovićevom eventualnom transferu u Betis završena, a Španci su se okrenuli drugoj meti. Reč je o Borhi Iglesijasu koji je sličan tip napadača, a prethodne sezone je eksplodirao u dresu Espanjola. Ima fiksnu otkupnu klauzulu od 28.000.000 evra koju će Betis rado paltiti.

Međutim, za srpskog napadača još uvek postoji interesovanje iz engleske, odnosno Vest Hema, Evertona, Sautemptona, Kristal Palasa. Međutim, za sada je samo kineski Peking Guam spreman da plati 30 miliona evra za centarfora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading