Milijaševa kapitenska traka dobila naslednika!

Autor:

Sport

19.06.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odlaska u penziju Nenada Milijaša, novi kapiten Crvene zvezde postao je Marko Marin!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Fudbaleri Zvezde

Živo će biti u eskpediciji Crvene zvezde u Austriji. Glavna vest sa Zvezdinih priprema glasi: novi kapiten srpskog šampiona je Marko Marin! To implementira da će opremu crveno-belih uskoro razdužiti Savić i Stojković.

- Ebisilio je bliži odlasku, on je blizu odlaska. Blizu odlaska su Vujadin i Žule. S obzirom da su odradili veliki posao i da su zadužili klub, dali smo im korektno obeštećenje. Verujem da će brzo naći klubove, dali smo i zeleno svetlo. Novi kapiten biće Marko Marin. Već od danas. Obavili smo razgovor sa njim. Nadamo se da će odigrati još bolje i sa više strasti -  rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić u Austriji.  

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Savić i Stojković su u većem delu minule dve sezone obavljali ulogu kapitena kao zamenici Nenada Milijaša koji je retko igrao. Zamenik novog kapitena Marina bi po staroj hijerarhiji trebalo da bude Marko Gobeljić koji je do sada bio četvrti kapiten.

Savić i Stojković su prošle zime produžili ugovore sa crveno-belima do 2022. godine. Šampion Srbije za desnog beka zahteva 1.300.000 evra, dok bi Savić koštao 1.200.000 evropskih novčanica. Što se Ebisilija tiče, Zvezda od njegove prodaje očekuje 800.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading