Milošević odlučno dočekao žreb: Moramo da prođemo!

Autor:

Sport

19.06.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dobili su rivala u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pa će tako igrati protiv pobednika duela Konahs Kvej Nomads (Vels) - Kilmanrok (Škotska), što su po rečima trenera crno-belih Save Miloševića očekivani rivali.

RepublikaFoto: Djordje Kojadinovic
Savo Milošević

On je po obavljenom žrebu istakao da je moglo i bolje i gore, ali da njegov tim mora da pobedi ako želi u grupnu fazu LE.

- To je u onim okvirima u kojima sam očekivao. Ako pogledamo potencijalne rivale, moglo je mnogo komplikovanije, moglo je i mnogo lakše, ali generalno pošto nas cilj jeste da prođemo u Ligu Evrope, ovakve ekipe moramo da prođemo- rekao je Milošević.

- U velikoj meri se nadam, da ćemo doći do toga da sve zavisi od nas, ne samo u drugom kolu, već i u trećem. Dobili smo protivnika koji nije od onih nepoznatih. Kao što ste čuli, to je ime koje je poznato u Evropi, fudbalski, ali, u svakom slučaju, ekipa koju možemo i moramo da izbacimo- rekao je strateg crno-belih.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading