Šok za šokom u Kopa Amerika: Brazilci dali 3 gola, sva tri poništena!

Autor:

Sport

19.06.2019

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalske reprezentacije Brazila i Venecuele odigrale su bez golova u Salvadoru na areni "Fonte Nova" u drugom kolu grupe A Kopa Amerika. O ovom meču će se dugo pričati, čak tri gola poništena su Brazilcima, dva posle sugestije iz VAR sobe!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Brazil vs. Venecuela

Čileanski sudija Hulio Baskunjan je prvi put razočarao 39.000 navijača domaće selekcije krajem poluvremena, kada je, s pravom, dodelio loptu Venecueli nakon što je Firmino zatresao mrežu, igrač Liverpula je prethodno faulirao čuvara.

U nastavku, Brazil je bio daleko opasnij, ali VAR je bio "budan" i bacao u očaj domaćine!

U 60. je ponovo Firmino bio u centru pažnje. Posle udarca Hesusa, lopta je došla do njega nakon odbitka o igrača rivala, usledio je pas ka napadaču Sitija, ali sudija je obavešten da pregleda snimak pomenute situacije.

Naknadom proverom utvrdio je da se fudbaler Liverpula nalazio u nedozvoljenoj poziciji po prijemu lopte.

Konačno, u 81. minutu, i Kutinjo je zatresao mrežu, činilo se da u toj situaciji nema ničeg spornog, ali je čilenaski arbitar ponovo pozvan da reaguje i pogleda snimak, i ponovo je usledio šokantan epilog po Brazilce - gol je poništen!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading