Ivica Tončev analizirao prvog evropskog rivala!

Autor:

Sport

18.06.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri niškog Radničkog igraće protiv Flore iz Talina u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Prva utakmica je na programu 11. jula, dok je revanš sedam dana kasnije.

RepublikaFoto: FK Radnički Niš
Ivica Tončev

Svoje impresije nakon žreba u Nionu, izneo je prvi čovek Radničkog iz Niša, Ivica Tončev:

- Radnički će po drugi put u nizu posle 35 godina igrati u evropskim takmičenjima. Drago nam je što smo ispunili obećanje našim navijačima pri dolasku u klub da će u bliskoj budućnosti gledati evropski Radnički. Klub iz Estonije igra kvalitetan fudbal i njihova je prednost što kod njih uveliko traje prvenstvo, dok mi uigravamo tim. Uprkos tome verujem u naš tim i da ćemo dati sve od sebe da prođemo u naredno kolo - rekao je Tončev.

- Naš tim poseduje iskustvo iz prethodne sezone koje ćemo gledati da na najbolji način iskoristimo u duelima sa Florom. Ekipu iz Estonije ne potcenjujemo ali smo svesni svog kvaliteta i iskustva svojih igrača od kojih su mnogi odigrali veliki broj evro mečeva. Estonski tim čine domaći igrači. Pored jednog stranca i to iz Finske. Oni će igrati svoj nordijsko-baltički fudbal, a mi ćemo svojim ofanzivnim stilom gledati da ostvarimo prednost u prvom delu kako bismo rasterećenije otputovali u Talin. U svakom slučaju pozivam sve ljubitelje Radničkog da nas maksimalno podrže kako bismo  11. jula u Nišu  i 18. jula u Talinu slavili zajedno - zaključio je predsednik Radničkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading