Grbić ima novi klub!

Autor:

Sport

18.06.2019

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost je saznala ime prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a istog dana je ostala bez jednog bitnog igrača, a stiglo je značajno pojačanje.

RepublikaFoto: Starsport
Petar Grbić

Izabranici Branka Brnovića će u prvim mečevima u novoj sezoni odmeriti snage sa Trans Narvom iz Estonije.

U sastavu tima neće biti golmana reprezentacije Milana Mijatovića koji je potpisao za Levski iz Sofije, ali hoće napadača Petra Grbića koji se vratio u Budućnost. Grbić se u Podgoricu vratio iz niškog Radničkog, a bivši reprezentazivac Crne Gore je tokom karijere branio boje Mladosti iz Podgorice, Mogrena, Olimpijakosa, Levadijakosa, Hapoela, OFK Beograda, Partizana, Akhišara i Adane. Grbić je prvo, ali sigurno nije i poslednje pojačanje Budućnosti.

Većina nosilaca igre koji su bili odlični u drugom delu sezone su ostali, ali očigledno Podgoričani žele da podignu nivo igre kako bi se borili za titulu i ostavili traga, kako je to rekao trener Brnović, u Evropi.

Pored toga, ekipu su napustili golman Milan Mijatović koji je otišao u Levski, Periša Pešukić koji je pojačao Partizan, a slobodni u izboru nove sredine su Ilija Tučević, Miloš Krkotić, Ivan Delić i Stefan Filipović. Prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope Budućnost će odigrati 11. jula u Podgorici, a revanš je na program sedam dana kasnije u Estoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading