Karleušin ljubavnik dobio novu šansu!

Autor:

Sport

18.06.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nije Ognjen Vranješ rekao poslednju reč u Briselu. Iskusni štoper dobiće novu šansu u Anderlehtu, što je veliki obrt u odnosu na zamagljeni status iz prethodne sezone u kojoj je odigrao samo deset prvenstvenih utakmica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vensan Kompani

Vensan Kompani, koji se vratio iz Mančester Sitija da obavlja ulogu trenera/igrača odlučio je da na neki način pomiluije centralnog defanzivca rodom iz Banjaluke i pruži mu priliku za dokazivanje na stadionu „Konstant van den Štok“.

O tome svedoči informacija lokalnih medija da je Vranješ u grupi igrača koji su započeli pripreme za novu sezonu i da trenira normalno, redovno, sve pod nadzorom prvog Kompanijevog saradnika, Sajmona Dejvisa, u iščekivanju da se novi šef struke pojavi u klubu.

To je napredak u odnosu na sve što se Ognjenu dešavalo minulih meseci, kad je zbog poznatih dešavanja van terena bio sankcionisan, u vidu prebacivanja u B tim. Prvoj ekipi nije ni prišao, međutim, okolnosti u Briselu se menjaju stigao je novi trener i želi da vidi potencijal svih igrača, a bivši prvotimac Crvene zvezde, Napretka, moldavskog Šerifa, ruskog Krasnodara, nekoliko turskih klubova, svakako ima šta da ponudi.

Plus, ugovorom je vezan za Anderleht još tri sezone, pa nije baš ni u interesu kluba da ga sve vreme plaća, a da ovaj ne igra. Za početak će dobiti priliku na pripremama i kontrolnim utakmicama, a pod uslovom da se dokaže eto ga i u prvom timu. Jedino se izvesnim čini da nema ništa od povratka u AEK, iako su Atinjani pokušali da iskoriste period u kome nije igrao da ga opet angažuju.

Ognjen Vranješ

Plata od 1.000.000 evra po sezoni preveliki je zalogaj za Grke. Verovatno i još neke klubove koji bi ga želeli. Zato je Anderleht najlogičnija opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading