Pogba preko sumo rvača PUCAO SLOBODNJAKE!

Autor:

Sport

18.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Pogba (26) za ovogodišnji odmor izabrao je Aziju, a nakon Ujednjenih Arapskih Emirata i Kine sledeće odredište na njegovoj turneji je Japan. Vezista Mančester junajteda koji pošto-poto želi da napusti Old traford nakon tri ne baš uspešne sezone pružio je spektakl brojnim obožavaocima u Tokiju tako što je šutirao na gol ispred kojeg su ni manje ni više već profesionalni sumo rvači.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Francuski as imao je naspram sebe verovatno najteži, odnosno najdeblji živi zid na svetu, a osmesi najskupljeg igrača "crvenih đavola" odavali su utisak da ni najmanje ne haje za opštu jurnjavu koju za njegovim transferom vode Juventus i Real.

Zinedin Zidan je ubeđen da će u Madridu preporoditi Pogbinu karijeru i spreman je da mu pruži ključnu ulogu u kreiranju igre novih "galaktikosa", a taj poduhvat mogao bi da košta velikana sa "Santijago Bernabeua" između 150 i 170 miliona evra. S druge strane, osmostruki uzastopni prvak Italije koji je imenovao Mauricija Sarija za novog trenera odlučan je u nameri da vrati vezistu u Torino i sa njim konačno osvoji Ligu šampiona, na koju čekaju od 1996. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading