Nimalo naivno: Zvezda saznala potencijalne rivale na startu kvalifikacija za LŠ!

Autor:

Sport

17.06.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak će saznati rivale u prvom i drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. UEFA je skratila spisak potencijalnih protivnika, pa su crveno-beli saznali protiv koga mogu da igraju.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Srpski šampion je povlašćen u obe runde, ali to ne treba da zavara, pošto kuglice u Nionu mogu da donesu nekoliko vrlo neprijatnih protivnika.

Žreb Zvezdine fudbalere može odvesti na okršaj sa nimalo naivnim šampionima Rumunije, i Mađarske. Kluž i Ferencvaroš svakako nisu nimalo naivni rivali već na startu kvalifikacija. Pored njih tu su Nome Kalju iz Estonije, Ararat iz Jermenije, kao i Suduva sa kojom su igrali prošle sezone.

Ukoliko preskoče prvu prepreku, crveno-beli neće čekati na ima rivala u drugom kolu jer će i on biti poznat istog dana. Međutim, tu Zvezdu čeka nešto teži posao. Istina, šampion Srbije je povlašćen, ali nikako se ne treba igrati sa imenima kao što su Makabi iz Tel Aviva, Rozenborg, Šerif, pa šampion Švedske AIK ili stari znanac Slovan iz Bratislave.

Crveno-beli idu korak po korak, ali se nadaju da će ih sreća pogledati na žrebu i dodeliti im "nešto lakše" rivale. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading