Kecmanović poklekao u drugom kolu!

Autor:

Sport

17.06.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Haleu pošto je poražen posle 91 minuta igre od Rusa Karena Hačanova, 7:6 (5), 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kecmanović zaustavljen u trećem kolu

Kecmanović je u glavni žreb je ušao kao "srećni gubitnik", teniser iz Beograda je prethodno u poslednjem kolu kvalifikacija poražen od Portugalca Žoaa Souze, ali je ipak određen da igra kao zamena za povređenog Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine.

Kecmanović je pružio sasvim dobar otpor devetom teniseru sveta, prvi je stigao do brejka na meču, ali je odmah izgubio svoj servis, da bi do kraja početnog seta oba tenisera dobijali gemove prilikom servisa.

U taj-brejku, Miomir je imao prednost od 2:0 i 4:3, da bi Hačanov načinio mini seriju od tri poena koji su mu doneli dve set lopte. Prvu nije iskoristio, ali zato jeste drugu.

U drugom setu, Hačanov je načinio ključni brejk u petom gemu, potom je sigurno servirao i nešto kasnije iskoristio prvu meč loptu.

Hačanov će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz okršaja našeg tenisera Lasla Đerea i Nemca Jana Lenarda Štrufa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading